30-05-13

Quiltexpositie in de Grote Kerk Groede

Zondagochtend 10:00 uur was het dan zover. Op naar de Grote Kerk in Groede om de Quiltexpositie op te bouwen. Ohohoho, wat moet hiervan terecht komen. Ik heb teveel quilts, ik heb te weinig quilts , ga ik dit allemaal wel redden. Waar laat ik alles??  Wat ging er veel door me heen. Al had ik het nog zo bedacht van te voren, toen het er op aan kwam moest ik zoveel bijstellen dat ik bijna de weg kwijt raakte.
Maar aan het einde van de dag waren we doodmoe, maar zo tevreden
Dit was 's-morgens bij de start, een lege kerk :-((

Een stapel quilts

En mega veel latten....  zoek de goeie.
 
Het eindresultaat mag er zijn....  wat ik wilde is:
Gezelligheid, traditionele quilts, iets nieuws, iets unieks, en ik denk dat dat gelukt is.
Zonder alle quilts die de mensen ter beschikking hebben gesteld was het me nooit gelukt. Maar met alle quits en zonder vrijwilllige hulp had ik het niet op kunnen bouwen.
 
Hiervoor wil ik alle hulp bedanken!!!
 
Op maandag is het zover, de officiele opening is om 14:00 uur.  De reden dat dit half op de dag is, kwam omdat mijn vader nog vanuit Rotterdam moest komen.
En juist hij moest openen. Toen ik in 2007 de winkel begon was hij 92 jaar en was ik al super trots dat hij er nog bij kon zijn.  Hoe trots ben je dan als hij nu op 98 jarige leeftijd je eerste expositie komt openen.  En kijk eens hoe goed en stevig hij daar nog staat..   Ik ben zo trots als een pauw.
Ook wordt er deze week veel aandacht besteedt aan het werk van Margo Stekelenburg van De Hexameter uit Oudewater die bezig is voor de grootste quilt ter wereld.
Wil je meewerken aan dit project??  Kom, mail of bel even naar de winkel en ik vertel je er alles over.
De expositie is tot en met vrijdag 31 mei  van 10:00 uur tot 16:00 uur 
 
Groetjes en
tot volgende keer

 

 

3 opmerkingen:

  1. Wat is dat mooi, met jouw vader er nog bij, wat ben je dan rijk! Jammer dat ik het niet redde om te komen, eerst nog herstellend van een virus, en daarna bezigheden elders die niet konden wijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terecht trots mag je zijn. Je vader ziet er nog geweldig goed uit, het zal je deugd hebben gedaan.
    En terecht trots op je prachtige tentoonstelling. Ik heb duidelijk wat gemist, maar ik had maar 2 uur vrij afgelopen week (net genoeg om rond de kerk te rijden, van hieruit :)).
    Ik hoop dat jullie allen nog lang mogen nagenieten

    BeantwoordenVerwijderen