02-05-13

In de ban van....

Hallo allemaal,
 
Ohhh, deze week was ik helemaal in de ban van Oranje, maandagavond de speech van de Koningin
en dinsdag dan de grote dag.
Het moet toch heel wat zijn voor zo'n familie. Je kunt het dan wel zien als een instituut, maar ook als je zolang werkt bij een baas krijg je al kippenvel als het afscheid nadert. Laat staan wat de oranjes deze week allemaal hebben meegemaakt.
En wat was Maxima mooi!!! Wil ik ook wel eens hoor, in zo'n jurk lopen   hahahaa   eerst nog even wat aan het figuurtje doen natuurlijk :-)
En dan natuurlijk de nieuwe statie foto, we kunnen het er weer ongeveer 30 jaar mee doen :-))
 
Dinsdag was de winkel gesloten en dat was goed te merken op woensdagochtend.  Het leek wel een internationaal feestochtendje.
Mensen uit Duitsland, Engeland en Belgie kwamen binnen. En iedereen stond gezellig te kletsen met elkaar.
Ik was allang blij dat het in het engels ging.....  ik heb al niet zo'n talenknobbel en mijn duits lijkt echt helemaal nergens op, maar het was gezellig en daar gaat het om.
Als dan op dinsdag de winkel dicht is krijg je zo'n rare start van de week. Telkens moet je nadenken over welke dag het is,  hebben jullie zoiets ook?
Vandaag donderdag dus al , schoof er een prachtige quilt aan mijn neus voorbij,  gemaakt van batikstofjes en neutrale achtergrondstof.....   en ohohoh wat was ook deze weer mooi
 
Deze week ben ik ook bezig geweest met de voorbereidingen voor de tentoonstelling van 27 mei tot en met 31 mei,  maar zijn ook de eerste aanmeldingen al weer binnen voor de Groese Quiltdag  op zaterdag 5 oktober 2013 van 10:00 uur tot 16:00 uur
Nu ga ik lekker verder werken aan mijn Baltimore blok nummer 12.  Hij is al opgeregen, maar nu nog even netjes appliceren.
Morgen weer gezellig de Bee, zaterdag cursus van de vriendschapsquilt en zondag.........................op naar Veldhoven. MIsschien zie ik jullie daar!!
 
Tot volgende keer!!
 
 
 

1 opmerking:

  1. De quilt is werkelijk prachtig.
    De week lijkt inderdaad wel korter ;)
    Suc6 in Veldhoven en veel plezier :D

    BeantwoordenVerwijderen