24-01-13

Affo stapel

Vandaag heb ik er eens een produktief dagje van gemaakt :-)
In de winkel is het vanwege het slechte weer nog een beetje stil...  best wel begrijpelijk als je ziet wat een afstand de mensen soms rijden. En als dat dan nog over landweggetjes gaat dan lijkt me dat best wel lastig. Maar volgende week lijkt het over te zijn, voor  woensdag zag ik 10 graden?  Het zijn typisch hollandse weerbeelden.
Zoals gezegd vandaag druk in de weer geweest met het geheime quiltvoorbeeldje voor de Quilt midweek in september.
Helaas kan ik hier niks van laten zien, maar leuk en mooi is het zeker!!  en heel fijn dat het nu al  klaar is.
Vorige week was ik bij Blei dat ik brei geweest en had ik wol gekocht voor een sjaal en die heb ik nog maar even af gemaakt.  Het is nog een paar dagen koud en kan ik er nog even van genieten.
En zo had ik ineens op 1 dag twee affo's,  dat voelt goed ;-)

Morgen weer gezellig de Bee en zaterdag 2 workshops met de Vriendschapsquilt van Trees Vercruysse.  ALs je nog mee wilt doen?  er is nog 1 plaatsje vrij.
 
 
Ik twijfel of ik zelf ook mee zal doen..  pfff ik heb al zoveel, maar hij is zoooooo  leuk.
 
Vandaag ben ik ook nog even alles wezen regelen voor de komst van Super Goof op 16 maart, je kan maar zeker weten dat alles geregeld is toch?  Van de week had ik nog gedroomt dat ik net zo snel als Super Goof mijn Dear Jane had gemaakt.  Dat was toch van een koude kermis thuiskomen toen ik      's-morgens uit bed kwam en daar mijn A rijtje zag liggen. 
Bij een kopje koffie dacht ik nog "volhouden Rita" ooit komt ie af!
Vanvond nog werken aan mijn Baltimore blok.

 
Ik had deze al geregen maar moest nog worden geappliceerd, en dat is een leuk kwarweitje bij de film Karate Kit op rtl4.
Een hele fijne avond en tot volgende keer!
 
 

1 opmerking: