10-02-13

Verslaafd!

Deze week was het even stil,  ik had het eigenlijk te druk om nog achter de computer te zitten. 
Waarmee?
Maandag was het wereld kankerdag en was ik uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop voor het maken van de  Zeeuwse Knoop
 
Dan kwam deze week ook het bedrijf langs van Sashiko Europe.
 Na een hoop uitleg en wat uitgeprobeert te hebben ging ik ook maar eens kijken hoe de Japanners dat doen.  Nooooiiit moeten doen natuurlijk.  Want dan raak je echt alleen maar gefrustreert
Oefenen oefenen en nog eens oefenen  en geen tijd meer voor een computer.
Na dat we vrijdag weer een gezellige bee hadden gehad ben ik begonnen aan de voorbereidingen voor de workshop zaterdag van Trees.  We zijn bezig geweest aan onze volgende opdracht van de vriendschapquilt. 
 
En zo was het drukdrukdruk en was er nog steeds geen tijd voor de computer.... oké zondagochtend dan.. Maar nee, ik wilde perse verder aan mijn quilt waarvan ik de stof heb gekocht tijdens de vakantie werken. En ik was pas tevreden toen deze stapel klaar was
.
 
 
 
Het zijn er maar 192  haha,  en nee hoor, ik ben niet gek!   uiteindelijk wordt het een prachtige quilt maar op dat resultaat moeten jullie nog even wachten.  En ohja,  deze lapjes had ik van de week ook nog even tussendoor gesneden..... en ook nog even huiswerk gemaakt voor de cursussen van Trees.
 
Te druk voor achter de computer????   of verslaafd aan quilten.. 
Ik weet het antwoord, 
Jullie ook?
 
Tot de volgende keer

3 opmerkingen:

 1. Tja, in dit tempo heb je zo een sashiko quilt klaar...(maar dan mag ik nog wel een paar jaar oefenen) Jammer dat ze in het filmpje niet laten zien wat ze met die losse draden doen. Ik ben benieuwd wat je met al die driehoekjes gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een Sashiko techniek. Dat gaat het bij mij niet worden hoor. Wel leuk om te zien. Ben benieuwd wat al die lapjes gaan worden. En och verslaafd. Wat maakt hetnuit waaraan je je tijd geeft als je elke dag er maar van geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, als je dit ziet, dan kom ik zeker techniek tekort. Wat gaat dat soepel en regelmatig.En toch zal ik er een quilt mee maken, al duurt het bij mij veel langer. Prachtig vind ik het.
  Heerlijk he, zo'n hobby? Laten we er maar van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen