24-02-13

Oeioeioei, was ik toch bijna vergeten om op dit blog te schrijven,niet omdat ik jullie vergeten was hoor!! Maar het lijkt wel een winterdipje,over het weer hoeven we het niet te hebben, want dat zijn we allemaal wel een beetje zat. Tuurlijk was het mooi toen vanmorgen bleek dat de wereld weer wit was. Maar even later keek ik zo eens de tuin in en dan zie je dat de natuur zich ook aan het voorbereiden is op de lente......   nou,  laat maar komen hoor!!
Toch deze week best wel veel dingen gezien.
Weten jullie nog op één van mijn vorige blogjes dié camelotquilt waarvan alleen de blokken klaar waren? Wel, nu zit de top al in elkaar, rand er nog om en quilten maar.
Deze week kwamen er ook twee dames langs en toonde mij de resultaten van de blokken die zij gemaakt hebben tijdens de cursus "machinaal patchwork"  De één heeft er een tafelloper van gemaakt en de ander is bezig met een sprei.  En het is zo leuk om te zien wat een resultaten daar uit gekomen zijn, ik ben er echt trots op hoe ze het hebben gedaan..


 
En mijn hele goeie quiltvriendin bracht haar quilt mee die zij tijdens de maandagavond bee heeft gemaakt. En leuk dat die is......   wat vinden jullie er van??
 
En natuurlijk zijn we ook volop bezig op facebook en hebben we op hele korte termijn al meer dan 400 likes gehaald.  Geweldig om te zien hoe iedereen aan het delen is en hoe de site groeit.
Zie je dat er genoeg te vertellen is en te laten zien?
 
Ohja,  en waar ik zo naar uit kijk, is dat we al zeer binnenkort (16 maart)
 Super Goof in ons kleine maar ontzettend gezellige dorpje Groede mogen ontvangen.  Via de Website kun je je nog opgeven om er bij te zijn, want dit mag je niet missen :-)
 
Groetjes en tot de volgende keer
 

2 opmerkingen:

  1. De tops zijn echt mooi en leuk. Ga vooral door met bloggen, ik geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige quilts en de koeienquilt is enig!

    groeten Susan

    BeantwoordenVerwijderen