11-03-13

Lente, Lente, Lente

Lente, lente,lente,  dat was maar van korte duur dat je ons plezierde met je warme zonnetje.
Kijk nu eens hoe koud het is!!
Maar ik hoop dat je voor het einde van de week zorgt voor goed weer, want Super Goof en een heleboel mensen willen naar Groede en dat kan niet als er een pak sneeuw ligt.
Dus we hopen maar dat het allemaal goed gaat komen.
 
Afgelopen week had ik het heel druk, te druk om ook nog te schrijven over wat ik allemaal heb meegemaakt, maar dat hoop ik nu weer goed te maken.
AFgelopen vrijdag was de Sasse Quiltdag in Sas van Gent, een ontzettend gezellig dag waar iedereen kon werken aan een leuk werkje. Deze keer hadden de dames  voor de ochtend een leuk blok
 
 
En natuurlijk onbrak ook de koffie met iets lekkers niet.
 
Zaterdag was de workshop dag van Trees,  de ochtend waren we gezellig bezig aan de Vriendschapsquilt en de middag met Creatie 3.  De middag kregen we heerlijk gebak van Petra.
Het gebak had wel een fietsreisje achter de rug   hahahahaha, maar de smaak was er zeker niet minder om. Helaas voor jullie was ik te laat om er een foto van te maken, maar je zult daar vast wel een leuk voorbeeld van in je hoofd kunnen halen :-))
 
De komende week zal ik ook nog niet veel schrijven,  we zijn druk bezig met de voorbereidingen van zaterdag, want dan komt Super Goof naar Groede en houden we gelijk een beetje uitverkoop.
We hebben weer talloze eurolapjes en een hoop restanten die goedkoper weggaan en natuurlijk ontbreken ook de leuke pakketjes niet.
Het beloofd een gezellige dag te worden met een heleboel speciaaltjes..... welke??   dat verklap ik natuurlijk pas na zaterdag  ;-)
Morgen gaan we nog eens alles nalopen in de winkel wat we voor de uitverkoop kunnen doen.
We hopen dat iedereen zo creatief wordt van Super Goof dat de koopjes goed van pas komen. 
 

1 opmerking:

  1. oh wat een geweldige dag was dat, en die cupcakes (van Sonja?), smullen.

    BeantwoordenVerwijderen