19-03-13

Super Goof in Groede

Zaterdag was het eindelijk zover, Super Goof komt naar Groede.
Supergoof alias Ingrid van der Harts was er al lekker op tijd en dat maakte het mogelijk om eerst nog even gezellig met een kopje koffie en een kletspraatje de dag te starten.
We hadden de trunkshow uiteraard niet in de winkel, daar kunnen maar een paar mensen in kwijt...., dus hadden we de ouderensoos afgehuurd in Groede. De winkel hadden we voor deze dag verplaatst naar de soos, zodat het voor iedereen mogelijk was om te snuffelen in de lapjes.
Eindelijk was het zover en begon de eerste show,  op afstand hoorde we geroezemoes, stilte en gelach, wat duidelijk liet weten dat de show leuk, gezellig en ontroerend was.
Want dat is de gave die  Ingrid heeft, ze verteld over haar quilts, maar ook veel over haar eigen leven en net als bij ieder mens zitten hier mooie,leuke, ontroerende maar ook hele verdrietige verhalen bij die je raken..en die zo ontzettend herkenbaar zijn.
Toen de ochtend tegen het einde liep piepte ik voorzichtig de zaal in, en daar zat iedereen met hele hoog rode wangen . Ik dacht,  zou het zo spannend geweest zijn wat ze vertelde??  ongetwijfeld zal dat een rol hebben gespeeld, maar nee, het was daar ook zo verschrikkelijk warm omdat........................de kachel (gashaard) nog aan stond........................  oh wat dom van mij!!!!  en doordat de show zo goed was, heeft niemand er erg in gehad om de kachel lager te zetten!!
Ook 's-middags was het een gezelligheid waar we op gehoopt hadden. Na afloop kreeg iedereen nog een presentje mee van Olijf uit Groede met daaraan een kadootje van de winkel. Iedereen was blij verrast en ik ben benieuwd of ze allemaal gemaakt worden.
Hieronder zal ik een aantal foto's zetten wat een beetje weergeeft hoe de dag was..
Deze dag is een groot succes geworden dankzij de hulp van 3 fantastische dames die mij hebben geholpen bij de voorbereidingen, de dag zelf en het opruimen daarna. Zonder deze3 kanjers zou de dag zo niet hebben kunnen zijn.
We hebben dan ook aan het eind van de dag nog even een groepsfoto gemaakt als herinnering aan deze dag, en het geeft duidelijk de sfeer weer denk ik zo :-))
Ook de fotograaf Menno bedankt voor alje hulp!!
 
 
 
Het was  gezellig druk,  70 mensen hebben deze dag de Trunkshow bezocht
 
 
 
 
 
Ingrid stond vol enthousiasme te vertellen
 
 
En iedereen vond het leuk dat ze even mochten voelen aan de quilts ;-))
 
 
Na afloop kregen de quilts een plaatsje op het biljart
 
 
 
 
 
Tot slot kreeg iedereen nog een kadootje mee, en dit was voor vandaag een vingerhoedentasje.
 
 
Ik geloof dat iedereen een geweldige dag heeft gehad.
Ingrid, bedankt dat je bij ons in Groede was!!
 
Groetjes en tot de volgende keer!!
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten